Skandináv stílusú családi ház

Nagyon közkedvelt a skandináv stílus az otthonok berendezésénél. Valószínűleg ez annak köszönhető, hogy ez a stílusok között az egyik leg otthonosabb stílus. Puha anyagokat, meleg színeket használ fel.


Az első lépés minden jól kialakított otthonnál egy jól szervezett előszoba, szélfogó. Itt le tudunk tenni, minden felesleg dolgot mikor hazaérkezünk – kabátok, táskák, stb – , illetve itt bújhatunk bele kényelmes otthoni papucsunkba, és már meg is kíméltük otthonunk többi részét a behordott kosztól.


Ebben az esetben egy egyedi beépített, vállfás szekrény került kialakításra, ahol kényelmesen, de rejtve elhelyezhető a családtagok összes kabátja. Alól kiegészül egy praktikus cipőtárolóval, mely jól használható az éppen nem használt cipók számára. Vele szemben, pedig egy dekorelemként is jól funkcionáló szintén cipős szekrény került, hangulatos függő megvilágítással.


Az előszobát követően a hangulatos skandináv stílusú nappaliba léphetünk, melyben a svédkályha biztosítja az egyedi hangulatot és a meleget.


Az étkezőben visszaköszön ránk Skandinávia ikonikus állata a szarvas. Az étkező közvetlen kapcsolatban van a konyhával. Így egy nagyobb baráti összejövetel alkalmával még tovább bővíthető az ülőhelyek száma. Illetve a konyhában készülődő háziasszony sem marad ki a beszélgetésből. Emellett a kényelmes reggelizőpult lehetőséget biztosít arra, hogy reggel kényelmesen elfogyasszák a reggelit, anélkül, hogy nagyobb előkészületeket kellene tenni.


A konyha ideális méretű, minden egy lépésre elérhető. Megvilágított előkészítő felületek biztosítják a háziasszony kényelmét.


A nagy terek, diszkrét vizuális szeparációt kaptak az átlátható fagerendás térelválasztónak köszönhetően. A térelválasztás mellett a tv funkció is ide került egy forgatható állvánnyal. Így a tv mindig a kíván irányba forgatható, legyen az a nappali vagy épp az étkező.


A fiatal pár lakrészében nagy hangsúlyt fektettem egy szerparált, luxus háló részre. Tökéletesen elkülönül a ház többi részétől.Már a hálószoba megközelítése sem közvetlen. A hálóba a gardrobon keresztül jutunk be, amibe praktikus egyedi gardróbszekrényt tettem a maximális helykihasználás érdekében. 


A hálószoba mérete lehetővé tette, hogy ebbe az egy helységbe több funkciót helyezzünk el. Az elsődleges funkció az alvásé. Kényelmes kétszemélyes ágy, dizájner polccal, edison lámpával kiegészítve. A másodlagos funkció a pihenésé, olvasásé. A szoba másik felébe így könyvespolc és kényelmes fotel került asztalkával. A polcok alatti tároló pedig az egyéb nem “kirakati” használati tárgyakat rejti.


A tökéletes pihenést pedig az otthoni welness élménye teszi tökéletessé. A fürdőben dupla mosdókagyló, esőztető zuhany és egy egyedi építétett szauna található.
Egy fiatal pár első otthonaként tökéletes kényelmet és az általuk elvárt hangulatot biztosítja.

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.