LAKBERENDEZÉS

A lakberendezés számomra azt jelenti, hogy a megbízóm elképzeléseit, álmait stílusos formába rendezem.

Minden esetben, ha valaki igénybe veszi lakberendezési szolgáltatásomat, leülünk és átbeszéljük, mi az elképzelése. Milyen célra szeretné használni a teret? Hányan fogják használni? Hány funkciót kell betöltenie? … és még sorolhatnám.

Ezt követ egy személyes bejárás – ha már meglévő ingatlanról van szó – vagy átnézzük együtt a tervezett alaprajzot. Ha szükséges és van még rá lehetőség javaslatot teszek a terek újra osztására, de ezt még egyszer kiemelném, csak HA szükséges.

Ezt követően vázlatterveket készítek a lehetséges bútorozásokról, melyből a megbízom kiválasztja a számára leg megfelelőbbet. Majd indulhat a lakberendezési munka igazán izgalmas része. Megtöltjük a tereket valós bútorokkal, színekkel, dekorációkkal. Életre keltem a papíron 2D-ben heverő rajzokat, avagy elkészülnek a látványtervek.

Ekkor a megrendelőm már 3D-ben látja az alaprajzban lehető lehetőségeket, vizualizálhatja a közeli jövőt, mikor is beköltözhet új vagy felújított otthonába.

Az elfogadott látványtervek alapján megkezdődhet a kivitelezés.

Megnézzük a kiválasztott, betervezett anyagokat és véglegesítjük, majd készítünk egy költségvetést.

Igény esetén végig követem a munkálatokat – legyen szó felújításról vagy új építésről - , egyeztetek a kivitelezőkkel, követem a folyó munkálatokat.

A lakberendezés szó számomra inkább átértékelődött otthontervezés kifejezésre. Nekem nem a legújabb dizájn az irányadó. Nem arra építem a projekt koncepciót. Számomra a megbízó funkcionális igényei határozzák meg az irányt, melyet egyedivé, stílusossá teszek a mai trendekkel, újdonságokkal.

A lakberendezési munka akkor ér véget, mikor a megbízom megelégedettséggel birokba vette álmai otthonát.

Amennyiben Ön is egy élhető, szerethető otthonra vágyik keressen bizalommal.

ÍZELÍTŐ MUNAKÁIMBÓL

Pilóta lakás lakberendezési tervezése és a kivitelezés

Pilóta lakás, kis alapterülten, karakteres élettér kialakítása

Balatonfüredi nyaraló apartman tervei

Mesés környezet kint és bent ...

Győri ügyvédi iroda tárgyaló lakberendezési tervei

Ahol felelős munka folyik, ott a környezet is ezt tükrözi

AJÁNLATKÉRÉS!

Kérlek töltsd ki az alábbi adtalapot és rövid idő belül felveszem veled a kapcsolatot!


Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.