LAKBERENDEZÉS

A lakberendezés számomra azt jelenti, hogy a megbízóm elképzeléseit, álmait stílusos formába rendezem.

Minden esetben, ha valaki igénybe veszi lakberendezési szolgáltatásomat, leülünk és átbeszéljük, mi az elképzelése. Milyen célra szeretné használni a teret? Hányan fogják használni? Hány funkciót kell betöltenie? … és még sorolhatnám.

Ezt követ egy személyes bejárás – ha már meglévő ingatlanról van szó – vagy átnézzük együtt a tervezett alaprajzot. Ha szükséges és van még rá lehetőség javaslatot teszek a terek újra osztására, de ezt még egyszer kiemelném, csak HA szükséges.

Ezt követően vázlatterveket készítek a lehetséges bútorozásokról, melyből a megbízom kiválasztja a számára leg megfelelőbbet. Majd indulhat a lakberendezési munka igazán izgalmas része. Megtöltjük a tereket valós bútorokkal, színekkel, dekorációkkal. Életre keltem a papíron 2D-ben heverő rajzokat, avagy elkészülnek a látványtervek.

Ekkor a megrendelőm már 3D-ben látja az alaprajzban lehető lehetőségeket, vizualizálhatja a közeli jövőt, mikor is beköltözhet új vagy felújított otthonába.

Az elfogadott látványtervek alapján megkezdődhet a kivitelezés.

Megnézzük a kiválasztott, betervezett anyagokat és véglegesítjük, majd készítünk egy költségvetést.

Igény esetén végig követem a munkálatokat – legyen szó felújításról vagy új építésről - , egyeztetek a kivitelezőkkel, követem a folyó munkálatokat.

A lakberendezés szó számomra inkább átértékelődött otthontervezés kifejezésre. Nekem nem a legújabb dizájn az irányadó. Nem arra építem a projekt koncepciót. Számomra a megbízó funkcionális igényei határozzák meg az irányt, melyet egyedivé, stílusossá teszek a mai trendekkel, újdonságokkal.

A lakberendezési munka akkor ér véget, mikor a megbízom megelégedettséggel birokba vette álmai otthonát.

Amennyiben Ön is egy élhető, szerethető otthonra vágyik keressen bizalommal.

ÍZELÍTŐ MUNAKÁIMBÓL

Kis alapterületű lakás felújítási tervei

Kis alapterületű, jól variálható lakás tervei

Sopron társasházi lakás felújítási tervei

Soproni kis alapterületű társasházi lakás felújítási tervei

Balatonfüredi nyaraló apartman tervei

Mesés környezet kint és bent ...

AJÁNLATKÉRÉS!

Kérlek töltsd ki az alábbi adtalapot és rövid idő belül felveszem veled a kapcsolatot!


Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.