Modern családi ház

Ez életem első „lakberendezési alkotása”. A kurzus megkezdésével azonnal megkaptuk az első tervezési feladatot is. Ekkor még a megérzéseimen kívül nem rendelkeztem túl sok információval, hogy hogyan is kellene berendezni egy szobát, nemhogy egy egész házat …

A kiírás szerint egy kisgyermekes – ikrek – házaspár otthonát kellett berendezni, ahol az édesapa rendszeresen- az édesanya időnként otthonról dolgozik.

Ekkor egy adott alaprajz alapján kellett dolgozni. Falakat nem lehetett mozgatni és kizárólag kereskedelmi forgalomban kapható bútorokkal kellett berendezni a rendelkezésre álló teret.

Ez izgalmas kihívás volt, hisz a méretek adottak voltak. Meg kellett találni a megfelelő bútorokat és mindezt egységessé és harmonikussá tenni. Kialakítani közösségi tereket és jól szeparálható, minden igényt kielégítő pihenő és dolgozó zónákat.

Egy fiatal, modern család hétköznapjaiba kellet átszellemülnöm és elképzelni mi lenne a leg optimálisabb, leg kényelmesebb és leginkább otthonos megoldás.

Mivel minden kötött volt, így a színekkel, fényekkel, hangulatokkal játszotta.

Mikor ez a munka készült, minden semmien alapvető tudás nem volt még a birtokomba. Így az esetleges funkcionális hibáktól ebben az esetben tekintsetek el legyetek szívesek. Ettől függetlenül – hogy ez csak egy fiktív megbízás volt – szívvel lélekkel készítettem, mint minden egyes munkámat a mai napig, ezért még ha tökéletlen is de az enyém.

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.