Családi ház letisztult modern stílusban

Ez is egy izgalmas és érdekes projekt volt. A megbízom a megbízás előtt egy évvel keresett meg, hogy építkezésbe kezdtek. Kisgyermekes család, akiknek ez az első építkezésük, sok nyitott kérdés volt bennük. Igyekeztem is mindet a leg alaposabban megválaszolni. Majd eltelt nyolc hónap, a kivitelezés már javában zajlott, mikor újra felkerestek, hogy közösen alakítsuk ki a családnak leginkább megfelelő többfunkció közösségi tereket.

Átnéztem az alaprajzot és segítettem döntést hozni, kérdéses válaszfalak elhelyezése kapcsán.

A fő szempont az volt, hogy a család kényelmesen használhassa az egybefüggő teret, melyben jól megfér napi funkcióban a konyha, étkező, nappali és a gyerekeknek egy rész ahol játszhatnak és szem előtt is vannak. Valamint ha meglátogatja őket a család vagy a barátok, akkor akár 10-12 fő is helyet foglalhasson kényelmesen.

A fiatal család a színekben elég határozott volt és abban is, hogy egyszerű, letisztult enteriőrt szeretnének.

A konyha kialakításnál a maximális helykihasználásra törekedtem. A dizájnban pedig sokat segített a pár fűszernövények iránti szeretete. Így a modern enteriőrt a friss fűszernövény tárolók élettel, vidámsággal töltik fel.

Az étkező közvetlen kapcsolatban van a konyhával. Helyet kapott benne egy helyes kis egyedi tálaló, mely tökéletesen kihasználja a két ajtónyílás közötti helyet és kényelmes szervírozást biztosít akár vendégség esetén is. Az asztal úgy került elhelyezésre, hogy az ne essen közlekedősávba. Vendégség esetén, pedig bővíthető a nappali irányába.

A nappali egy mesésen tágas térben kapott helyet. A nappaliban pihenő és média funkció is helyet kapott. Betervezésre került egy bio etanol kandalló is, mely meleg hangulatot sugároz majd a hideg téli estéken. Ez a sarok kicsit kuckós, félrevonulós de a tv nézéshez is tökéletesen ideális.

 Csodás volt együtt dolgozni egy ilyen csodálatos fiatal párral, akik nyitottak voltak minden megoldásra, lehetőségre. Tudatosan átgondolták és meghozták döntéseiket. Így alakult ki a közös munkából egy finom, modern, letisztult tér ahol a család minden tagja jól érezheti magát.

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.