Balatonfüredi nyaraló apartman tervei

Ez a projekt nagyon kedves volt számomra több szempontból is. Egyrészt mert egy fiatal család számára készíthettem el, másrészt pedig azért mert az egyik kedvenc hazai üdülőhelyemnél a Balatonnál található.

A tervekben is megjelennek a víz, az uszadékfa színei valamint anyagokban a vitorlavászon hatású textíliák.

A feladat az volt, hogy a négytagú család számára kényelmes és elegáns teret alakítsak ki. Esetenként pedig akár baráti társaság fogadására is alkalmas legyen.

Az előszobában praktikus egyedi előszobafalat alakítottam ki, mely tökéletesen takarja a fűtéselosztót és egyéb csöveket. Emellett ebben a térben helyet kapott még egy szabadon álló cipősszekrény kényelmes ülőkével és egy magas zárt polc a ritkán használt holmiknak.

A nappali, konyha és az étkező egy légtérben kapott helyet. A konyhában a szűkös hely ellenére, minden funkció megtalálható, mely egy napi életvitelű konyhában is szükséges lehet. Helytakarékos, többfunkciós háztartási gépek elhelyezésével maradt elég pult felület az előkészítő műveletek számára is.

Az étkezőben az asztal alap állásban kevés helyet foglal, azonban nagyobb társaság esetén bővíthető, akár loggia irányába is.

A nappaliban szintén minden kényelmi funkció megtalálható. A kanapé ágyazható, így kényelmes alvóhelyet biztosít a gyerekeknek vagy az ottalvó vendégeknek.

A hálószobában maximálisan kihasználtuk a rendelkezésre álló helyet. Az egyedi bútor amellett, hogy esztétikus rengeteg tároló helyet biztosít. Hangulatfények alkalmazásával, pedig az esték is igazán hangulatosak ebben a helységben.

A fürdőszoba minden igényt kielégít. Ebben a helységben is visszaköszönnek a hullámzó víz színei.

Ennél a projektnél is hálás lehetek, hiszen egy igazán különleges párral dolgozhattam együtt. Mindkét fél aktívan részt vett és konkrét visszajelzésekkel segített a tervezés folyamatában.

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.