Pilóta lakás lakberendezési tervezése és a kivitelezés

Ez a projekt az eddigi egyik leg kedvesebb projektem. Az ahol a határtalan bizalom ad utat a kreativitásnak.

Kis alapterületű lakás

A kedves ügyfél egy kis alapterületű lakás megtervezésével bízott meg. Mivel frissen és készen vásárolt ingatlanról volt szó, nem szeretett volna mindent lecserélni. Tehát feladat volt a beépített, méretre gyártott bútorok megtartása mellett egy otthonos, személyre szabott enteriőr kialakítása.

Mivel a lakás tulajdonosa munkája és hobbija egy és ugyanaz, ezért a lakás hangulatát is erre hangoltuk. A kis térbe több funkciót, megfelelő méretű bútorokat helyeztem el, hogy a mindennapokban kényelmes és használható otthon fogadja tulajdonosát.

A lakásba lépve egy kis előszoba fal kapott helyet, ahol megérkezve kényelmesen le lehet pakolni. Ugyanebben a térben kapott helyet a nappali és egy dolgozó sarok is. Kényelmes „L” alakú kanapé biztosítja a munka utáni pihenést. Vendégség esetén ez vendégággyá is alakítható. A dohányzóasztal szintén ezen koncepció alapján került kiválasztásra. Alapvetően kis helyet foglal, de ha vendégek érkeznek, könnyedén kihúzható és több tárolási helyet biztosít.

Hobby a repülés

A legkedvesebb darabom ebben a helységben a repülő propeller óra a falon és a vintage repülő rajzok.

Visszaköszönő színek

A hálót textilekkel és fali kiegészítőkkel tettem karakteressé és pihentetővé. A lakás fő színei köszönnek vissza ebben a helységben is.

A fürdőszoba „lilás beütését” is sikerült kompenzálni. A karakteres elemekre pvc panelt javasoltam, végül fólia került rá, mely funkcióban ugyanazt az eredményt hozta.

Kiszámítható költségek

A projektben tehát fontos volt a meglévő bútorok megtartása és új, kereskedelmi forgalomban kapható bútorokkal való kiegészítése. Ettől követhető és pontosan kiszámítható volt a projekt költsége is.

Ezúton is még egyszer köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, hogy nem hétköznapi hivatáshoz, hobbihoz hozzámehettem én is.

 

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.