Győrszentiváni családi ház felöltöztetése

Nem mindig kell nulláról kezdeni ... Van, hogy egy újonan vásárolt házban nem miden felel meg a mi ízlésünknek. Ez teljesen érthető, hiszen mindenki saját ízlése szerint szereti berendezni a környezetét. Mindenki a saját színeit szereti maga körül látni ... de mi történik akkor, ha a ház tele van új bútorokkal, melyek nem pont a mi ízlésünk, de jól funkcionálnak? Ebben az esetben kicsit újra gondoljuk és az új berendezési tárgyakkal összehangoljuk a már meglévő berendezési tárgyakkal. Ez elsősorban a beépített bútorokkal fordulhat elő.

Ennél a családi ház tervezésnél is ez volt a szempont. Egy elég karakteres színt kellett finomítani, hogy otthonos és meghitt legyen a hangulata.

Elégedett ügyfeleim mondták

Lehet egy terv bármilyen szép vagy jó. A végső véleményt mindig az ügyfél mosolya tükrözi.

Kedves Kriszta!
Teli találat!! Tökéletesen megcsináltad a módosításokat!! Pont ilyenre gondoltuk!!

T. Péter

Kedves Kriszta!
Még egyszer, szeretném megköszönni a látványterveket, nagyon-nagyon jók! Ennek köszönhetjük a ház eladását, mert az első megtekintésnél nem akarták a házat. Hetekkel később  a látványterveket megtalálták a hirdetésbe és akkor már igent mondtak.

Viktor és Erika

Engem sok támadás ért a környezetemből, hogy minek költök ilyen “haszontalan” dolgokra, mint a látványterv. Én csak nevetek rajtuk! Ha tudnák hosszú távon mennyit megspórolok a munkáddal Lásd a zuhany a fürdőbe! Mi lett volna, ha megveszem azt a hosszúkás kabint! Dobhattam volna ki! Akvárium lett volna a fürdőnk! Úgyhogy én nagyon hálás vagyok Neked!

E. Rita

Kövess engemAdatkezelési tájékoztató
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod. Adatkezelési tájékoztató.